Viswedstrijden

Elk jaar organiseren wij voor onze leden diverse viswedstrijden. Alle wedstrijden vinden plaats onder het motto "Catch & Release". Dit houdt in dat alle gevangen vis na de meting weer netjes terug gezet moet worden.
Ben je ietsje fanatiek en lijkt het je leuk om eens mee te doen dan ben je van harte welkom.

Meer tochten

Tussen juni en september vinden er enkele snoekbaars wedstrijden plaats op de wateren rondom Sneek. De snoekbaars wedstrijden worden gevist vanuit de boot. Er mag gevist worden met doodaas en kunstaas. De inleg is gratis. Opgave kan op de start locatie. Na afloop wordt er een gezellige nazit georganiseerd. Hier vindt ook de prijsuitreiking plaats.

Polder tochten

In het najaar en de wintermaanden worden de baars wedstrijden gevist. Hierbij is de start op het Veemarktterrein in Sneek. Hier vind ook de loting plaats van het parcours waarin er deze dag gevist mag worden. Transport vindt plaats door middel van een eigen auto. Er mag gevist worden met worm, doodaas of kunstaas. De inleg is gratis. Opgave kan op de start locatie. Bij de start wordt er een kroeg in de buurt aangewezen. In deze kroeg zal die middag de prijsuitreiking plaatsvinden.

Uitslagen

De uitslagen en het overall klassement komen na de wedstrijden op onze site te staan. Houd de website daarom goed in de gaten. Heeft u vragen of wellicht suggesties dan kunt u terecht bij de bestuursleden.

Jeugd viswedstrijden

Tweemaal per jaar organiseren we samen met Gemeente Súdwest Fryslân en Visvereniging de Baars een jeugd viswedstrijd. Hier zijn mooie prijzen te winnen.