Verslag jeugdviswedstrijd 18 september 2021

Eindelijk was het dan weer zover. De jaarlijkse jeugdviswedstrijd van 2021.

Op deze prachtige dag hadden er zich maar liefst ruim 85 kinderen via de mail of school aangemeld. Dit was dan ook een record voor wat betreft het aantal kinderen.

Het was dan ook een hele voorbereiding om alles weer in goede banen te leiden. Waar zouden we dan ook zijn onze vrijwilligers en sponsoren. Het is dan ook in de huidige tijd uniek dat we zoveel top vrijwilligers hebben die dit mede weer mogelijk hebben gemaakt. Bedankt!

Het was deze zaterdag 18 september dan ook schitterend weer. Volop zon en weinig wind. Wij hadden rond 13.00 uur alles klaar en al gauw kwamen de eerste kinderen zich al aanmelden. Een drukte van jewelste. Even na tweeën was het dan zover. Het startsein werd gegeven. En alle kinderen begonnen met het vissen.

Tijdens de wedstrijd konden de kinderen een zakje chips en een frisdrankje halen bij Elly & Thea.

Er werd hier en daar volop vis gevangen en onze vrijwilligers hadden het dan ook druk met het turven van de kaartjes welk elk kind bij de inschrijving had gekregen. Ook waren er toch wel wat kinderen die met de hengel vast kwamen waardoor het haakje afbrak of het draad in de knoop raakte. Kortom genoeg te doen.

Het was dan ook reuze gezellig en wat ik al vertelde prachtig weer. Al gauw was er al anderhalf uur voorbij en liep de wedstrijd naar het einde. Om 16.00 uur werd dan ook de wedstrijd beëindigd.

Alle vrijwilligers verzamelden alle kaartje waarna Bernard en ik bij Elly thuis de uitslag op papier gingen zetten. Dit vlotte snel en dus volgde de prijsuitreiking:

Uitslagen:

Groep 3 & 4: 1e Aaron Oost met 18 visjes. 2e Arjen Meester met 13 visjes. 3e Johannes Nijboer met 12 visjes. 3eDelane Krook met 12 visjes. 4e Jesse de Boer met 11 visjes. 5e Dalyna de Wit met 9 visjes.

Groep 5 & 6: 1e Ramon van der Land met 10 visjes. 2e Thijs van Hellemond met 8 visjes. 2e Milan de Vries met 8 visjes. 3e Daan Pool met 7 visjes. 3e Lilly Wynia met 7 visjes. 4e Ties Udinga met 5 visjes. 4e Fabian Post met 5 visjes.

Groep 7 & 8: 1e Julian van Dijk met 15 visjes. 2 e Rowan Prosje met 13 visjes. 2 e Cheyenne Laurens met 13 visjes. 3 e Djenda van der Land met 10 visjes. 4 e Luca Zwerver met 5 visjes. 5 e Jordi Bruggekamp met 5 visjes.

Langs deze weg nogmaals alle vrijwilligers en onze sponsoren bedankt en tot volgend jaar!

Richard Hofstra.