Verslag filmavond

Verslag visfilmavond 8 april 2022.

Eindelijk was er dan weer een visfilmavond na alle Lock downs van de laatste twee jaar.

Van te voren waren wij (De Vriendschap & De Baars) al bij de sponsor van deze avond A.p. van der Feer te Bolsward geweest om de prijzen uit te zoeken voor deze visfilmavond. Jurjen de Boer wie al meer dan 40 jaar bij a.p. van der Feer werkt had perfecte hengels, molens en schepnetten voor ons uitgestald.

Kortom de spullen waren, op hier daar wat aanpassingen na, snel uitgezocht. Bedankt hiervoor Jurjen en A.p. van der Feer.

De films deze avond werden verzorgd door De Vriendschap deze avond. Er waren drie films welke gingen over baars, roofblei en snoekbaars. De film over snoekbaars is gemaakt op het Sneekermeer wat zeer leuk was om te zien daar iedereen het Sneekermeer op zijn duimpje kent, en daardoor veel herkent.

Het was dan ook een zeer gezellige en leuke avond met vele prijzen, die ook verspreid werd gewonnen onder de leden. De opkomst was redelijk met ruim 50 leden.  Al met al een top avond. Ook willen we wijkvereniging “De Schuttersheuvel” bedanken voor de goede service deze avond.

 

                                                                                   De visfilmcommissie.